Honor telefoons

Honor is een dochteronderneming van het Chinese Huawei. Huawei is wereldwijd één van de grootste smartphonefabrikanten, die toestellen vooral in winkels en bij abonnementen verkoopt. Honor daarentegen richt zich op een jongere generatie en verkoopt zijn toestellen voornamelijk via webwinkels. De smartphones zijn betaalbaar en bieden een hoop waar voor hun geld. Alle modellen maken gebruik van het Android-besturingssysteem in combinatie met Huawei’s EMUI-softwareschil.

Honor is sinds oktober 2014 actief in Nederland en heeft onder meer de Honor 6, Honor 6 Plus en Honor 4X uitgebracht. In de zomer van 2015 introduceerde het de Honor 7 van 349 euro, die een metalen behuizing met vingerafdrukscanner combineert met vrij krachtige hardware.

Op moment van schrijven zijn alle Honor-smartphones los en simlockvrij te koop, waardoor ze interessant zijn als je een sim-only abonnement hebt. De toestellen zijn ook te kiezen met een abonnement, waarbij je ze veelal gratis krijgt. Honor groeit hard in Nederland en blijft nieuwe smartphones uitbrengen.

Mobielkampioen

Alle telefoons, alle providers, altijd de beste deal.

Geen resultaten gevonden

Mobielkampioen

Vragen? Wij helpen

Klantenservice Geopend
Like en volg ons