Huawei telefoons

Huawei is wereldwijd één van de grootste smartphonefabrikanten, en heeft ook in Nederland een marktaandeel van formaat. Huawei is een Chinees merk en heeft een breed portfolio aan toestellen, variërend van 70 tot 700 euro.

Huawei is al een aantal jaar actief op de Nederlandse smartphonemarkt en inmiddels wel bekend bij veruit de meeste Nederlanders. De naam uitspreken is voor sommigen nog knap lastig, maar dat mag de pret niet drukken. De smartphonemaker verkoopt zijn toestellen zowel los als in combinatie met een abonnement. Je kan bij bijna elke (web)winkel terecht voor een simlockvrije Huawei-smartphone.

De elektronicagigant verkoopt zowel goedkope smartphones van honderd euro als high-end modellen die meer dan zeshonderd euro kosten. Over het algemeen zijn Huawei’s topmodellen vergelijkbaar met de vlaggenschepen van andere merken, maar kosten ze honderden euro’s minder. Veruit de meeste Huawei-smartphones draaien op Android, in combinatie met de zelf ontworpen EMUI-softwareschil. Eind 2014 introduceerde Huawei zijn dochtermerk Honor op de Nederlandse smartphonemarkt. Honor richt zich meer op online verkoop en biedt prima toestellen voor betaalbare prijzen aan.

Mobielkampioen

Alle telefoons, alle providers, altijd de beste deal.

Geen resultaten gevonden

Mobielkampioen

Vragen? Wij helpen

Klantenservice Geopend
Like en volg ons