Samsung telefoons

Samsung is één van de meest bekende smartphonemerken. In Nederland heeft de fabrikant een marktaandeel van zo’n veertig procent: 1 op de 4 smartphones is dus een Samsung. Er zijn heel veel soorten Samsung-telefoons te koop, variërend van bijzonder goedkope modellen van zes tientjes tot dure toestellen van zevenhonderd euro. Alle moderne Samsung-smartphones draaien op Google’s Android-besturingssysteem, maar op verschillende versies.

Alle Samsung-smartphones zijn in Nederland simlockvrij en los te koop, zowel in fysieke winkels als bij webshops. Je kan ook een Samsung-telefoon aanschaffen met een abonnement.

De afgelopen jaren heeft Samsung veel populaire smartphones uitgebracht, waaronder de Galaxy S4 en Galaxy J1. Momenteel ondervindt de fabrikant veel concurrentie van Apple, maar ook van nieuwe merken als Honor. Die maken vergelijkbare toestellen voor een lagere prijs, waardoor Samsung er minder verkoopt. Samsung gaat zich nu richten op duurdere smartphones, waar meer geld mee te verdienen is.

Mobielkampioen

Alle telefoons, alle providers, altijd de beste deal.

Geen resultaten gevonden

Mobielkampioen

Vragen? Wij helpen

Klantenservice Geopend
Like en volg ons